Promowa

Promowa staat voor Professionele Montage Wanden. Promowa is levert en installeert WALLtoWALL® systeemwanden.

U stelt hoge eisen aan de inrichting van uw kantoor. Efficiënte en comfortabele werkplekken zijn van groot belang. De kwaliteit van uw organisatie wordt immers voor een groot deel gedragen door de mensen die er werken. Het wordt steeds belangrijker om de juiste mensen aan uw organisatie te binden. Een flexibele indeling van uw kantoorruimte maakt het mogelijk om eenvoudig en kostenbewust in te spelen op de steeds wijzigende omstandigheden.

De WALLtoWALL® systeemwanden zijn gemakkelijk te monteren, te demonteren en weer opnieuw te gebruiken.

In de WALLtoWALL® wanden is een jarenlange ervaring met wandsystemen verwerkt; aan alle gangbare normen wordt voldaan op het gebied van:

  • geluidsisolatie;
  • brandveiligheid en
  • gebruikscomfort.

Op vrijwel iedere vraag heeft WALLtoWALL® een antwoord. Wanneer het antwoord niet zondermeer voorhanden is, kunnen wij samen met u de juiste oplossing vinden en zonodig ontwikkelen.

Basis voor WALLtoWALL® zijn kwalitatief hoogwaardige componenten en snelle levering van standaard materialen uit voorraad. De WALLtoWALL® systeemwanden worden door ons op deskundige wijze gemonteerd zodat een uitstekend resultaat uw kantoor siert.